And if you want it you got it forever

29 april 2011

Inkompetenta idioter

Jag kan inte äns säga vad arg jag är! Rasande!

Ja om ni har följt det här på bloggen så har vi inte fått våra pengar från a-kassan, på grund av försäkringskassan. Och nu när Fredrik ringde till f-kassan igen för att kolla så att allt var klart från deras sida, så var det självklart inte det. För två veckor sen när vi pratade med dem sist, så skulle dem skicka till fredriks a-kassa om att han inte hade några aktuella ärenden, så att pengarna skulle börja komma. Men tror ni kärringen i telefonen skickade iväg denna notifieringen?? Nej! Så IDAG, två veckor senare, ska dem skicka den direkt. Om dem jävla inkompetenta idioterna som sitter där kunde sköta sitt jobb ordentligt så hade vi aldrig behövt komma i den här sitsen. Exakt samma grej hände ju sist, när de skulle skicka hem ett "viktigt papper" som Fredrik var tvungen att skriva under. Det krävdes också att vi ringde dit en andra gång, för dem råkade inte skicka pappret första gången. FAN FAN FAN!

Nu har vi i allafall betalt våra räkningar med LÅNADE pengar. Käns så jävla förnedrande att behöva fråga folk om så mycket pengar. Känner sig helt värdelös. Jag fattar inte hur försäkringskassan kan göra så här mot människor och individer. Och att komma undan med det också. Många säger att det är inte dem man pratar med i telefonens fel, alltså dem som jobbar på försäkringskassan. MEN i de här två fallen har det varit just deras fel. Jävla idioter. Hoppas dem får sparken och det dröjer ett år innan dem får ut någon ersättning.

2 kommentarer:

  1. Jag ska inte säga att jag vet hur det känns, men fan vad illa av fk att sätta er i denna sits! Jävla myndigheter :-( det är för jäkligt att ni ska "sitta mellan stolarna" på grund av pappersarbete !

    SvaraRadera
  2. Ja Johanna, inte är det roligt :( Men förhoppningsvis har det ordnat sig tills nästa månad i allafall om man har tur!

    SvaraRadera